Чуття

Коли ми граємо та райдуга за нами,
Коли лиш спів втамовує чуття,
Позаду проминають автобани,
То ми шукаєм наше укриття…

У тому полі, що поросло бур’янами,
Я бачу тебе і твоє серцебиття,
У вишині летять аероплани,
Навкруг рознесення ниття…


Рецензии