сизми калдым сойгэнне...

Кунелле эй кунелле
Кинэт кенэ яз килде
Сизмичэ дэ калдым бит
Ничек сине сойгэнне.

Синен белэн бик рэхэт
Синен белэн бик тыныч
Тик йорэгем шэп тибэ
Кайчакта бик куркыныч ...

Булэк итэсем килэ
Сойкемле чэчэклэрне
Лэкин анларсын микэн
Йорэктэге хислэрне ?!

Анла Инде матурым
Мина синсез бик кыен
Син бер тапкыр булсада
Яратам дип эйт мина !!!!


Рецензии