Крупинка, капля, колосок
нажертись, зневажаю їх труди, творений их противна ерунда,
рятуйте і подайте, бридке стенання, крик противен караул, беда
мерзко, що ждемо від них, біди, противно что ожидаешь лишь вреда,
в палацах блиск навкруг руїна, блеск дворцов вокруг руина,
поїхати б звідси назавжди, уехать бы отсюда навсегда,
та бАтьківщина тут, УКРАЇНА. но здесь отчизна УКРАИНА.
Раз в рік квітуючі сади, Раз в год цветущие сады,
миліші плантацій ананаса, краше плантаций ананаса,
смак колодязной води, вкус колодезной воды,
солодше рідини кокоса, слаще жидкости кокоса.
Степ та річки смуга, Степь с ниточкой реки,
чарують холодної і жаркої днини, уютна жаром и стылостью своей,
під пальмою, погубить туга, под пальмою я помер бы с тоски,
без тополя,берізоньки,верби,калини. без ив,берез,калины тополей.
Землі твердинь що пух, Здесь твердь земли как пух,
звичаї, зрозумілі і практичні, обычаи понятны и привычны,
добрий день і здравствуй, тішить слух, добрый дэнь и здравствуй не режет слух,
сусідів допомога та повага звичні. помощь соседа и уважение обычны.
Не тішить ласкою країна, Безответна страсть,
піт сушить пил а не пісок, пот сушит пыль а не песок,
та це моє і я його частина, но это ведь мое, его я часть,
крихта, крапля, колосок! крупинка, капля, колосок!
Свидетельство о публикации №117020907332