Рагъдан

Цавун патаз яр акъатна,
Хар акъатна, агъургъан хьиз:
Пака жинжи гар акъатда,
Харж хчалдай яхул хан хьиз.

Ни лагьана, чи патара
Харж хчалдай ханар амач?
Ханар ама, а ханариз
Т1уб юзурдай чанар амач.


Рецензии