Запитання

Брати за що? МЕНЕ з гармат вбиваэти.
Хiба моя демократiя не люба вам.
Чи за те що Свастiку не почепили
На моi груди i моiм мозгам.
А може за те що  я старий вiдпрацьованний.
Нахабою в суспiльствi живу.
Я працював був солiдарний
Лiтнiм людям допомогав.
Вчили вас всiх бескоштово.
Ваше обробляв навчанья.
Ба...Довчились до того
Що на халяву ЭВРОПА вам няня.


Рецензии