ВИ БЪРА Аа ЦИ Яя!!!

ВИ БЪРА Аа ЦИ Я!!!... 

   -  ЭэТО - ИС КЪРА Аа - ИД ЕЯ!!!... -                (Яя)

ЧЬТО ОО - ЦЕ ЕЛЬ Юю!!!... - ВЪ -  НА АШ - МИ РЪ!!!...            (ЦИ)
 
   -  ПЪРИ ИШ ЛА Аа!!!... -                (БЪРА Аа)

Ии - ВИ Ии - ДЕ ЕНЬ - Ее!!!...                (ВИ)

   -  ВЪ - ТЕБЕ Ее - ПЪРО - Яя ВИ Ии ЛО ООСЬ!!!...            (ОБ РА АЗ)

   -  Ии иИ - БИ ЕНИ ИЕ - ВЪ - РЕ ЗОНА АН СЪ - ПЪРИ НЕ ЕС ЛА Аа!!!... -

      ЛА


Рецензии