Метель, метель... украинский язык

Заметіль, заметіль

Заметіль, заметіль
Розливається холодом світу.
І не видно довкіль,
В закамарках промерзлого сіті,

Тих слідів, що вели
До твого нещодавно порогу.
Часу плин... Часу плин...
І прохання злітає до Бога-

Віднайти, віднайти
Ті шляхи, запорошені снігом,
Донести, донести
До порогу спеленату ніжність,

Що неначе дитя
Буде бавитись, серцем зігріта...
Та нема вороття...
Тільки сніг... Тільки туга... І вітер...


Рецензии
Гарно, Вікторіє)

Серго Сокольник   11.02.2017 03:29     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.