С роскошной госпожой... укр. язык

Із розкішною панною...
***Трохи екзотичне***

Із розкішною панною
(хоч голівка пуста)
До Нірвани ми падали
У кружлянні листа

Віртуозного па-де-де
(не зваяє Роден...)
Ти ще вдягнена де-не-де...
Трохи згодом- ніде.

Провалились до рання ми
В матіолові сни
Із розуто- торканнями
Ніг струнких білизнИ....

А за ІНШИХ ОБСТАВИН я
Ще тебе нахилю...
Ах ви ж ІНШІ ОБСТАВИНИ...
Я також вас люблю...

За пікантними стравами
(ти на блюді курча,
мною міцно приправлене)
Ми проводимо час.

Перелитий у келих сум-
Порожніюче зник...
Переконливість голосу-
Видатний показник

Розділитися нАдвоє...
Поєднатися знов...
Ах ти ж гріхопривабливе
Пізнавання основ,

Як наповнений золотом
Розкусити горіх-
Чоловічий обов"язок
(Чи солодкий наш гріх...)


Рецензии