Яринка, Юрчик, макогон
добре знає Юрчик.
Взяв він сало і стакан,
порізав "огурчик"
Та на лихо,у цей час,
вернулась Яринка.
Ой,боліла у Юрка
після макогону спинка.
P.S.До серіалу "Одного разу під Полтавою."
Свидетельство о публикации №117020808811
Ласточка Твоя 19.02.2017 17:26 Заявить о нарушении