ЗАЗ ДАК1АНДА

Рик1ел хвена гугрум накьан,
Ислягь, михьи цавар кьакьан
Ихтибардай вегьин гьикьван
Заз дак1анда.

Суьзме булут алаз къвалал,
Цуькверив гва атиррин ч1ал!
Ракъурдайди иниз завал -
Заз дак1анда.

Лишан кьуна жейрандин пел,
Элекьарда бат1улда хъел -
Патай тефин залумдин хьел
Заз дак1анда!

Наби хьана рахазва вуж,
Шишиналлаз лиферин луж?
Кьве чин алай тапунин гуж
Заз дак1анда.

Хуьх куьне зун, ракъар-варцар!
Рик1еллайда ч1улав лак1ар
Рагъул тавуй гьамга ятар
И кьакьанда,
И кьакьанда.


Рецензии