Хрещенику

Св'ятік, Св'ятік,  Св'ятослав
Ось і перше свято
Восьме лютого настав
І життя крилате

Став дорослим ти на рік
В радість мамі з татком
Будь щасливим сотню літ
Миле янголятко

В тебе милі дві сестрички
І маленький братик
З першим  тебе ювілеєм
Наш маленький Св'ятік


Рецензии