Ти й справдi не замислилась нi разу?

Ти й справді не замислилась ні разу,
Чому з тобою стриманий такий?
Обдумую з тобою кожну фразу?
Лиш раз на рік торкаюся руки?

Руки, яка є більш, ніж досконала, –
Таких не знав і вже не взнаю я...
А раз на рік – це невимовно мало,
Коли щомиті подумки – моя...

Плекаю. Поважаю. І шаную.
Возношу вище сонячних небес.
Я стриманий – аж сам собі дивуюсь.
Все просто: я – обожнюю тебе...


Рецензии
Скажу по секрету,вона вже да-авно здогадалась! Хитрує...

Сподобався вірш! Усміхаюсь))

Валентина Козачук   08.02.2017 19:54     Заявить о нарушении