Рагар
Шимер шедай вили рагар?
Лацу цифер, куь хурал къвез,
Рагъ атайла, хъфида шез
Гуьгъуьнаваз дели гарар.
Жавагьир яд ст1ал-ст1ал
Физва битав къванерикай,
Гъил кутуна, к1ват1на капал,
Гьатиз сара мурз алай т1ал,
Хъвана за куь дердерикай.
Свидетельство о публикации №117020709213