Журавлиные ключи Иванову С

     Сьогодні в світ виходить нова книга,
     То третя книга:"Журавлинії ключі",
     В ній стільки радості й любові,
     І стільки ніжності і болі...
     В ній є печаль,і є сльоза,
     Є гріх ваш.То ваше життя...
     І зламана, чиясь, гвоздика,
     З мольбою в вікна загляда.
     Є "Ранок", "Ода селянину",
     Любов до матінки-Землі,
     "То що ж відбулося в душі?"...
     А Тімановська вам читатиме вірші,
     І в залі будуть оплески лунати,
         Та чи лунають вони від душі?!
         Ось в чому річ...
         -Хо,-де ж її узяти!!!
    


Рецензии