Прокинулась на подушках моiх
З очима, що не пам'ятають ночі...
...Є в кожній жінці вічная дівочість,
Яку вона несе крізь біль, крізь гріх.
Яку в душі проносить крізь життя –
І назавжди, і завжди, що б не сталось.
І скільки би разів не закохалась,
Дівочість – сенс жіночого буття.
...Прокинулась, а очі – ще чужі.
Прокинулась, а очі – ще не вірять.
А серце вже летить, летить – у вирій
Дівочості жіночої душі...
Свидетельство о публикации №117020700056