Нi з чим не зможу порiвняти це...
Це відчуття божественно-невпинне:
Коли цілую янгольське лице
І маківку маленької дитини...
Вона сміється радістю мені
І маківку пахучу підставляє,
А я – цілую, наче уві сні,
І обережно янгольства торкаюсь...
Цей ніжний, неповторний аромат –
Його не створять парфумери жодні...
Цілую вічність – сто разів підряд –
І відчуваю дотики Господні...
Свидетельство о публикации №117020701738
Таня Розенталь 12.02.2017 14:59 Заявить о нарушении