У нас з тобою - тема спiльна...

У нас з тобою – тема спільна,
Хоча не спільне почуття...
Спілкуємось, мов божевільні,
Про грань життя і нежиття...

Страждаєм, що не спромоглися
Порятувати дорогих.
Лиш співчуття... Ніхто не злиться,
Бо злитись на минуле – гріх.

І все говорим про колишніх,
Про ту – нічну, останню – мить...
І ми однаково безгрішні.
Лиш серце – любить і болить...


Рецензии
Дуже зворушливий вірш.
Дякую Вам за вірші українською мовою, щірі і життєві.
З теплом і повагою, Тетяна,

Таня Розенталь   12.02.2017 14:56     Заявить о нарушении
Дякую Вам

Миклош Форма   12.02.2017 21:10   Заявить о нарушении