карап синен кузлэренэ

Карап синен кузлэренэ
Югаласым килэ минем ,
Онытылып, мин мэнгегэ
Кочагында калыр идем ...

Шул тиклем рэхэт тэ инде
Синен янда булырга,
Синен жылы кулларынны
Хэрчак кулда тоерга...

Ничектер жинел генэ син
Елмаеп карыйсын да..
Шул чакта бар кайгымны мин
Онытам кебек була...

Хислэр ята минем кунелдэ,
Нинди хислэр икэн сон,?!
Йорэктэ дэ тып- тыныч...
Беркая ашыкмыймын ...


Рецензии
Шигырь " карап синен кузлэренэ "..
Бу шигырьдэ чын сою турында..
Берседэ белми.. Хэм мин генэ шул кузлэргэ карап сокланам...)

Гульнара Аюпова   06.02.2017 20:05     Заявить о нарушении