иркэм

Яратам дигэн сузенэ 
Бик ышанып бетмимен
Йорэгемне яндырып
Эйтмэ иркэм бу сузен.

Мин бит уземне бары тик
Сина гына багышлыйм
Йорэктэге хислэрне
Сина гына мин саклыйм.

Булсак иде гел бергэ
Елмаешып соешеп
Яшисем килэ минем
Сине куреп ишетеп.


Рецензии