Э син белмэ ничек кыен мина

Э син белмэ, ничек кыен мина
Э син белмэ, нилэр минем уемда...
Белмэ... Нигэ белергэ сина
Эгэр белсэн нэрсэ була ??!!
Узгэрэчэкме шушы донья ?!
Эллэ куктэн кояш югала?!
Нэрсэ була!? Нигэ белергэ сина?!
Шул сораулар хэрчак башта...
Яратаммы?! Эллэ юкмы?!
Нигэ белергэ сина?!
Эгэр белсэм .. Нинди уйлар
Икэн синен башында
Белсэм икэн, мин ме?! Эллэ башка
Синен йорэк хэм уйда...
Бэлки шулай яратылган донья
Юктыр явап куп сорауга
Син белмисен нилэр миндэ
Э мин синен... Уйларында ....


Рецензии