Мандарин

Мама чистила Дарині
Дві маленькі мандарини.
Каже доці:з*їж,дитинко,
Хоч одненьку мандаринку!
Подивись-но донечко,
Вона-наче сонечко!
І яскрава й соковита,
В кожушок ,немов, сповита,
З*їж,моя дитинко,
Смачну мандаринку!
-Мамо,кисла мандаринка-
Каже матері Даринка.
-Доню,з*їж,бо в мандарині
Вітамінів ціла скриня.


Рецензии
Улыбаюсь ...
Понравилось.
Спасибо, Любаша!
С теплом, Ирина

Максимова Ирина Васильевна   28.02.2017 20:48     Заявить о нарушении