эй ходаем рэхмэт

Эй Ходаем!!!
Мен-мен рэхмэт
Укыйм сина мин буген.
Мине бэхетле иттен син,
Ни сорасамда бирден.

Хэрбер минем хыялымны,
Чын барлыкка китерден.
Берсенэ дэ ачу тотмый
Мин яшэргэ ойрэндем.

Рэхмэт сина авыр чакта
Кулынны сузган очен,
Буген сине искэ алып,
Рэхмэт укыйм мен-менен.


Рецензии