элдэ курештек без...

Элдэ курештек без икэу,
Таптык бер- беребезне.
Элдэ син минем кырымда,
Берничэ еллар хэзер.

Элдэ булдын тик син генэ
Минем тормыш иптэшем,
Синнэн башка беркемне дэ
Кырымда курэлмэмен.

Була инде эрлэшу дэ
Икебезнен арада,
Эрлэшмичэ яшэп булмый
Бер- берсен сойгэн парга...

Тик китмик без шушы юлдан,
Соешеп хэрчак яшик,
Мин бит сина, э син мина
Ходай биргэн булэк бит...


Рецензии