Наталочка

Ось малесенька Натуся
Їде в гості до бабусі.
Пасти буде там гусяток,
Доглядати поросяток,
Помічниця їде з міста.
Бабця швидко місить тісто,
Щоб було що гості їсти.
Пиріжки смачні,ковбаску,
Борщ,пампушки-все,будьласка!
В селі гарно буде Наті
В затишній такій кімнаті,
Де подушки- вишиванки
З волошками,маками.
Це бабуся для Натусі
Гарно вишила подусі,
Рушники такі красиві
Вишивала бабця сива.
Вишиваночки ще ті!
В тебе ручки золоті!
Я люблю тебе,бабуся,
обійму і пригорнуся!


Рецензии
Ух-ты!
Такой теплый и познавательный для деток сюжет!
Молодец, Любаша! Мне очень понравилось.
Желаю тебе творческих успехов и всех благ!
С теплом и обнимашками, Ирина
:)

Максимова Ирина Васильевна   28.02.2017 20:37     Заявить о нарушении