Вiтер жене хмари
Вітер жене хмари
Перекотинебо.
Хто мені підкаже
В чому є потреба?
Коли на одинці,-
Є потреба в ласці.
В волі у синиці,
У дитини в казці.
Маяться примари
В сумраці Ереба.
Вітер жене хмари
Перекотинебо.
Свидетельство о публикации №117020606057