ГАР

Вуч залумдин гар ава къе!
Дагъдин хурай тухузва шим.
Гьар са ничхир тунва лекъве,
Гьар са тарцик кутунва жин.

Садаз садан хквезмач ван,
Сада садан хкьазмач гъил,
Шегьре рекье авай инсан,
К1вач патай физ, хьанва табдил.

Сада пелез ч1угвазва фес,
Садан гиниз аватна кур,
Сада, пеш хьиз кьурана мез,
Дурум гузва, тежез какур.

Югъ йифевай жезмач чара,
Къалхмиш я эл такваз чара.
Анжах зи рик1 куьк1венва ваз,
Анжах ви гъил куьмек я заз.


Рецензии