Я знаю хату, де живе самотнiсть

Я знаю хату, де живе самотність –
Тут не існує другого стільця...
...Колись тут панувала безтурботність,
І усмішка не сходила з лиця.

Повиростали за вікном дерева:
Вони вже за вікном – не під вікном.
У тих деревах дивна є потреба –
Щоб мріяти зеленим, юним сном.

Гілки так близько – хочеться торкатись
І розглядати листя без кінця,
І з усмішкою запропонувати
Комусь того – єдиного – стільця...


Рецензии