Як добре те, що ти така, як е
Із усмішкою, з теплими очима,
З засмаглими цнотливими плечима,
Які хвилюють так єство моє.
Як добре те, що ти знайшла мене.
Як добре все, що зв’язано з тобою,
Що повертаєш до життя любов’ю,
Яка вже ось, яка вже не мине...
Як добре те, що першою, сама,
Так обіймаєш гаряче і щиро,
І від обіймів тих зростає віра,
Що в світі вже самотності нема...
Свидетельство о публикации №117020602566
Инна Гаврилова 12.02.2017 22:33 Заявить о нарушении