Дощик

А в доща сьогодні свято!
Прибирає він завзято:
Миє листя,пил стирає,
Сяє все,як в божім раю!
Потім ще й веселку-диво
Увімкнув таку красиву!
Світить сонечко-сія!
Дощ тепер відпочиває.
Чисто,пахне навкруги.
Рада річка й береги.
Заблищало плесо річки.
Ось біжать Петро й Марічка,
Галя,Ігор і Тамара.
В небі чисто,ані хмари!
Весело,кругом краса,
Блище у траві роса.
Світло,свіжо,ароматно,
А повітря ,наче м*ятне.
Вітерець гілки кача,
Діти грають у квача.
Галасають,бо щасливі.
Дуже гарно після зливи!


Рецензии
Здорово у тебя, Любаша, получается передать легкость и сочность сюжета.
Обнимаю, Ирина

Максимова Ирина Васильевна   28.02.2017 21:02     Заявить о нарушении