Казка любовi

Коли зійде зоря
І тихі роси
Спадуть на луг,
З'єднає береги
Місточок Місяця
І верби
      ноги босі

Загорнуть у траву,
Розчешуть коси
Зеленим гребінцем,
І ветерець ласкавий
Їх пестить
Уночі, -
Без ревнощів денних,
Єдиний він
У кожної
      із них.


Зоря все бачить,
Та усміхається,
               мовчить:
Нехай не плачуть
Зелені верби!
Хай кохання -
             мить,
Нехай збіжить
За бистрою водою,
Та все ж було,
Було воно з тобою.

Спасибі,зіронько!
Спасибі,вітерець...
Ось казочка така,
Хто слухав, -
            молодець.

3-1999.


Рецензии