ЕСТЬ СЪ ТЪВО ОО!!!

ЕСТЬ СЪ ТЪВО ОО - ВЪ - ТЕБЕ Ее!!!...

   -  ГЪ ЛА АВ НО ОЕ!!!... -

Ээ ТО!!!... 

   -  ВО ОО ЛЯ - ТЪВО ОР ЦА Аа!!!... -        (ТЪВО ОО)

ИЕ -  ЕС ЛИ Ии!!!...

   -  ОО НА Аа -  ПЪРО ЯВ ИТ СЯ Яя!!!... -                (СЪ)

ТО ОО - ТЫ Ыы!!!...            

   -  ЧА АС ТЬ -  ЛИ Ии КА!!!...  - ЛИ ЦА Аа!!!... -          (ЕСТЬ - ЕСМЬ)

   -  СЧАСТЬЕ - СЪ ЧА АС ТЬ Ее!!!... -

      ЕЕ

      P.S

       ОО -  ЛУЧЕНИЕ(О) БОГА ВО ВЪСЕ  МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

     ТЪВО -  ТЪВО РЕ ЕЦ

      СЪ  -  СЪ ВЯ ЗЬ - ПЪРО ЦЕ ЕС  СЪ

    ЕСТЬ  -  ДАРЪ(Ь) ТЪВЁРЪ ДО(Т) СЪВЯЗИ (С) СЪ ПЪРАВА(Е)

      Е -  ТЪРИ   СЪ ТЪРЕ ЛЫ  СЪ ПЪРА ВА 
 


Рецензии