Залишусь нерозкрученим поетом
Для кухні – милим, теплим, для своїх.
Запам'ятаюсь сонячним куплетом.
Несонячний поет – великий гріх.
Читатимуть і пошепки, і вголос.
І подумки – як в серці я ношу.
Читатимуть на вибір і по колу.
Хтось – як захоче, хтось – як я пишу.
Комусь – на рану, мов цілюще зілля,
Комусь – рідненький, аби – не чужий,
Мій вірш – як активоване вугілля,
Котре виводить зайве із душі...
Свидетельство о публикации №117020503987