Подражание Тарасу Шевченко
Пісня
Колись він був моїм коханням,
Сімнадцять довгих літ тому.
За нього хтіла вийти заміж,
І в тім зізналася йому.
На теє він не зголосився,
Сказав, що жінка в його є,
І я з тих пір живу с о в о ю,
Розбите серденько моє.
27 апреля 2011. Утро. (приснилось)
Свидетельство о публикации №117020500121