Кому в йна, а кому...

Біла вишня під вікном хиталась.
Все відносно, але раптом стало
Якось сумно,..
                де тая наруга?
Не вщухає вітер-волоцюга,

Дме та дме...
                Він хоче, та не може
Зупинитись. Борони нас, Боже,
Від даремних слів і не даремних.
Всі часи важкі, і всі буремні.

То війна, то мир хиткий триває;
Серце плає, чи воно не плає,
Вишні байдуже,..
                її мордує вітер;
Обрива небесно-білі квіти.


Рецензии