Ми просто э солдати

Ми йдемо, не один ми йдемо рік,
В руках щити, мечі і автомати,
Нестримні ми, як води наших рік,
Ми ті ж самі, і легко нас впізнати.

І поле вже не поле, а плацдарм,
А замість стріл та луків — міномети,
Пшенична нива — загрубілий шрам,
Де ходять згорблені примарні силуети.

Ми вчора йшли і завтра будем йти,
Все без прикрас, ми просто є солдати,
Йдемо, як роки, я і поряд ти,
Нам форму не прийшов ще час скидати.


Рецензии
Сильний вірш, брате! Сильно сказано. Всі ми нині солдати, а віна війною...

Артур Грей Эсквайр   03.02.2017 19:06     Заявить о нарушении
Дякую! А що ще скажеш більше?..

Игорь Стожар   08.01.2018 14:55   Заявить о нарушении