Тануть

Кружляють, падають і тануть,
Зникають в сутінках назавжди.

Поради, докори, розмови,
Розбрати, наклепи, умови

Під біло-сірим простирадлом,
Мокрим, в'язким, не акуратним.

Такі легкі, красиві - й тануть,
А на світанку кригой стануть.

Такі сміливі, горді, важні -
Немає жодного "назавжди". 
 
 


Рецензии
Цікавий твір. Глибоко... Сподобалось.

Артур Грей Эсквайр   03.02.2017 19:08     Заявить о нарушении