Зачекай

Зачекай, підожди
Ось минуть холоди
І підемо тоді
У гаї молоді,
Де повітря смачне,
Соловей де почне
Нам співати пісні,
Як колись на весні
Я тебе покохав,
Обіймав й цілував,
Мила, ти зачекай,
Не сумуй , заспівай
Як нам випало жить
І кохати й любить,
Народити дітей
В світ природи й людей
Свій продовжити рід
Й зробить дітям це слід.
02.02.17.


Рецензии