Нема куди йти

Стріляйте, доки є! Стріляйте, доки світить!
Стріляйте, доки кожен не помітить...
Ще учора оковиту.., разом у дорозі...
Східний вітер.., і вже ворог на моєм порозі...

Цей світ зроблений із болю, там де щірість,
Та стоїм сьогодні ми - за божу милість...
Браття, бийте в грім, хай ллється вода!
Хай кладе свою рушницю сивий ворог..!

Нам немає зроду діла до сусідських примхів..,
Ми не станем бить поклони в їхню Вашу Світлість!
Не за грішника.., і не за батька воєводу..,
Хай стоіть стіна моєго Брата Козацького роду!

Ще є поле, ще є гори, ще є сіль із перцем...
Ще є ті, хто поважає, сам себе наперед...
Заряджай! Нехай тікає! До себе додому!
І нехай нам бог пробачить, необхідність бою...


Рецензии