Усi ми з Русi!
А Словенським полотняні.
Віщий Олег.
Усі ми з Київської Русі!
Хазар набіги відбивали
Під нами коні лютували
Багатирі ярили Явь
Мечем своїм творили Правь
Вожді же в злочених шоломах
Стояли в Храмах у Дубів
І присягався Рус Словену
Не руйнувати Братства их .
Спільно
сiкли
окови рабства.
Але не зрослося
Як баби говорять:
зчепилися
два брати.
Кацап, Хохол.
Не можна довіку
їх розсудити.
Ножі схопили
Хтось i біти
І ну давай себе крушити.
Братов, друзів
Безумци ради.
Між ними кров
Нема пощади...
Зараз крізь морок часів
Дивився Святослав похмуро
Як пря позорна між Словенів
Росте і множиться і тлится.
І сварка люта клубочиться
Готуючи нещадну тлінь.
І марний крик вiд вуст його :
(Вони не чують нічого.)
Сини, ви йдете, брат на брата!
Пред Ворогом відкрили тил!
А краще бо на супостата
Зібрали як би єдність сил!!!
І тільки біс за океяном
Задоволений лапи тер.
Копытов Г.Л.
22.10.2015 г.
Свидетельство о публикации №117020104071