Вiн читаe для тебе моj вiршi...
А мені – приємно. А я – не проти.
Хто читає – і сам наче вірші пише.
Прочитати вірш – теж важка робота.
Не питаюся навіть, хто він для тебе,
Аби тільки тобі з ним було добре.
Хай з тобою разом злітає в небо,
Хай клянеться з тобою піти за обрій.
Хай читає на совість, неначе пише, –
Аби ти про любов не втрачала мрію.
Хай весь світ прочитає для тебе вірші...
Ну, а я – напишу про любов іще... Я – вмію...
Свидетельство о публикации №117020102292