Уривки з життя. Короткочасне

сьогодні, їдучи у маршрутці,
відчуваючи самотність кожного вільного місця,
я як ніколи потребувала Людини,
будь-якої, сторонньої
чоловіка чи жінки, чиєсь плече.
зрадивши своїй звичці, сіла на одне з подвійних місць,
замість одинарного,
і знову непереборне очікування,
знову неспокій,
порожнеча душі - відзеркалення порожнечі маршрутки
зупинка - 1/60 години
магазин - назва схожа на дурнувате питання
темрява провулку,
істеричний сміх людини-звіра,
багатоокий будинок,
я принесла холод в порожню квартиру,
ну привіт, теперішнє.


Рецензии