Не плачте

Не плачте мамо, я із Вами,
Хоча літаю небесами,
Я не залишу Вас ніколи,
Щоб біди Вас не побороли.

Моя душа бажає помсти,
Всім ворогам моїм корости,
І щоб свинцю ковтнули гади,
Нема їм прОщення й пощади.

Їх душі вже чекають в пеклі,
Налаштували для них петлі,
І казани вже із смолою
Чекають ворогів із бою.

Хай до десятого коліна
Рідня страждає поки піна
Із уст їх л’ється на Вкраїну,
На Русь Святу, на Батьківщину.

Я завше мамо буду з Вами,
Боротися із ворогами,
За гідність Вашу і свободу
Та українського народу.
28.01.17.


Рецензии