Не пов, язуй надij зi мною
Я не хочу даремних надій.
Я не стану твоєю весною.
Навіть осінню. Краще не мрій.
Не пробудиш даремним зізнанням
Почуттів, про які позабув.
Навіть слів не кажи про кохання –
Зроблю вигляд, що я не почув.
Ти той вірш – не мене – покохала,
Від образи даремно мовчиш.
Ти, напевно, про себе читала –
Не про тебе написаний – вірш...
Свидетельство о публикации №117013002793