Про вiру, надiю й любов

 
Я полоскала душу в ополонці
Від болю й ран, негаданих розлук.
Кружляли хмари – неба охоронці,
Журилась річка й насміхався крук.

Неси, вода, у світ мої печалі –
Бодай розтануть, як світанком мла.
Та й поверни у ті забуті далі,
Де я колись щасливою була.

Нехай сльоза сховається за віко,
Бо віра  в серці поселилась знов.
Бо я живу. І відтепер навіки
Живуть в душі надія і любов.


Рецензии
Чудовий вірш! Дуже цікаво написано. Душевно.

Артур Грей Эсквайр   31.01.2017 16:40     Заявить о нарушении
Дякую, приємно чути!
Добра Вам і радості!

Наталья Бидненко   01.02.2017 20:25   Заявить о нарушении