Захотiлось

Захотілось щось зимою літніх теплих злив,
цілуватися з тобою, синіх спілих слив,
танцювати так, щоб наче крила в мене є,
але сніг чомусь на стрісі, геть не розтає.
В сніжній шапці кожна хата, в нашому селі,
а мені потрібні вишні спілі на столі,
хочу бачити як вітер грається в траві,
але знову замерзають мрії в голові.
Під ногами лід і слизько , холодно,- зима.
Так, нажаль поки що літа теплого нема…


Рецензии