Що в Матерi..

      ***

Що в Матерi менi?
Години, хвилi, днi
Що в Матерi людей?
Серцевий погляд цей
Що в Матерi подiй?
Там порятунок мiй
Що в Матерi Життя?
Дух з тiлом - в сповиття..


                290117


На фото: образ Богородицы кисти Ольги Ковтун (Киев)


Рецензии