Не упрекай!

   Не докоряй:ніколи і нікому,
   І біль свою ,-на інших не зливай,
   І не повірю я тобі нізащо,
   Що ти,-безгрішний,-навіть не згадай!
        Поглянь,-сьогодні,-розійшлися хмари,
        Любов моя,-тебе вже .окриля,
        І вже позаду,-всі твої удари,
        І більш не житимеш,-тепер вже,-навманя!
   Нехай печаль твоя,-буде тепер,-моєю,
   Тобі залишу я ,-тепло коханих рук,
   Ніколи більш не буду я твоєю,
   Повір,-забуду ,-страстність  твоїх рук!
        Не буду,- я тебе більше любити,
        Хоч серце,-буде довго,-знаю нить,
        Тепер я стану :дуже просто жити,
        І ,-залишу в минулому,-останню мить!
   Що ж ,любий друже,дякую я щиро,
   Що очі мої,очі ти розкрив,
   За те,що я тебе любила,як любила!
   А ти ,-мене,-"безгрішний",-не любив!
       
        Та краще із любовью,-знову жити,
        І знати,що тебе сьогодні ждуть,
        Чим віру в щирість,-взяти й загубити,
        З роками цього просто,-не знайдуть!
   І вірю я ,-знайдеться ще людина,
   Якій кохання ,я своє,-віддам,
   І буде знаю,-він мене,-любити,
   За ласку,ніжність,і за ,-твій,-обман!!!
        Не докорю:ніколи і нікому,
        І біль свою,-на когось,-не зіллю,
        ...Знаю,-не прийдеш,-більш до цього дому...
        З роками,-біль свою,-ізпопелю...


Рецензии
Душевний біль пронизує кожну строку
і дуже співзвучно мені...

З повагою та сумною посмішкою, Таїсія

Принадлежащая Изиде   02.02.2017 22:47     Заявить о нарушении
Дякую Таїсія!Я рада ,що ми созвучні!Правда потрібно старатися незвертати уваги на це.Але це не легко...

Ирина Пиньковская   05.02.2017 16:06   Заявить о нарушении
Спасибо ВАМ за чудесные строки! С огромным удовольствием еще раз побывала на Вашей страничке:) Удачи ВАМ!

Беженарь Татьяна Николаевна   06.08.2019 10:20   Заявить о нарушении