З гумарам
Праходзіць час, праходзіць год -
А думкі круцяць карагод...
Праходзіць век, праходзіць час,
Калі ўжо час абрае нас...
Калі ўжо абяром свой шлях
І акрыляе мараў птах?
А ўвогуле - ці ёсці Бог?!
І ці адолець ён бы змог...
Ўсе нашы думкі і памкненні
Хаця б калі і за імгненне)...
А мы яму усе жаданні,
Калі стаім на скрыжаванні,
Перадаем праз свае думкі...
...А ён нам - "Малпа, сам датумкай")...
Студзень 2017г.
Свидетельство о публикации №117012800847