Сумую за тобою! На Украинском языке!

      Він та Вона... ( Віршовані листи )


Він: Я так сумую за тобою.
Ти файна жіночка, моя
 Така чарівна, та з журбою
 За мене, молитвА твоя...

Вона: Я теж сумую за тобою,
Без тебе зовсім я одна.
Я знаю, десь ти йдеш до бою,
Моя молитва знов сумна...

Він: Вона від серця і до мене
 Летить, та спокій донесе,
Не розіб’ється, не схолоне
 Наснагу дасть в життя моє.

Вона: Вона не згасне, і до тебе
 Крізь довгу відстань долетить
 Любов моя. Пригрій у себе
 Зболіле серце, що горить!

Він: Ти так далеко, наче море
 Між нами, де нема містка.
А Ми кохані! Сплине горе,
І знов всміхнеться Нам зоря.

Вона: Я вірю, любий, щастя буде.
Розлуці край прийде колись.
Бог захистить Нас, не забуде.
Ми все здолаєм, не журись.

Разом: Я вірю, знаю, щастя буде.
Розлуці край прийде колись.
Бог захистить Нас, не забуде.
Ми все здолаєм, не журись.

2017 Александр Защитник

Псня для двох на рідній мові!
 
 


Рецензии
Дуже гарно! Дякую

Крылья Любви   28.01.2017 14:22     Заявить о нарушении
Дуже рад, що вам сподобалося!

Александр Защитник   04.04.2018 12:59   Заявить о нарушении