Ярхлариан аза дуфну...
МичIли мархьлиз илтIибкIну диф
Накьси гъира,
Гъи – закур убгъруганси йиф
А йиз юрдра.
Хиял апIин, узухъ хъебгна
Му аьхълюшин,
Абгури ригъ, мани кьибла,
КIваз манишин,
Ярхлариан аза дуфну
Дагълариз йиз,
Азуз гьибгъри, узу хъуркьну
Кафарийиз…
Чру шаларик кюкйир лизи
Карчди шли – вуш,
Абгураза ургам йирси,
Дидигъ жин хьуз…
Мюрхюн гьарикк хьибдиз кIваин,
Юрд гирами.
Гьугъубжвур нугъатра мукьмин,
Рубас нирин.
«ДагълартIан уткан ву дагълар»,
Пундар давди,
Саб – сабдик карснайи хулар,
Цалар гъвандин…
Аьдатарра кIваъ гъузнайи,
Мукьмар цIийи…
Вари майил – мадат вуйи,
Йиз юрд бицIи…
Свидетельство о публикации №117012700455